OBRAZLOŽITEV: Zakaj se “letošnji” sneg “ne” tali?

Ker se v letošnji zimi pojavljajo dvomi glede naravnega snega in na splošno vremena, je vse več ljudi, ki še realno razmišljajo, razburjenih nad “pranjem možganov” raznih ljudi, ki so trdno prepričani v svojih glavah, da nas NATO in še kakšne druge organizacije zaprašujejo in zastrupljajo s kemikalijami, zraven pa vplivajo tudi na vreme. Ker so v te “skupine” vključeni tudi nekateri izobraženi ljudje, so nekatere trditve in članki precej strokovno napisani in prav to zavede vse več ljudi, ki žal ne razmišljajo s svojimi glavami in verjamejo vsemu, kar preberejo ali slišijo.

Sneg, ki ob stiku z vročino iz vžigalnika postane črn?

Našel se je jezen Primorec, ki hoče ljudem odpreti oči. Na spodnjem posnetku avtor obrazloži in prikaže, zakaj se sneg ob stiku z visoko vročino takoj ne stopi in zakaj na kepi ledu ali snega nastane črna sled.

Avtor posnetka je za primer uporavil led iz zmrzovalnika in ga poskusil topiti s plinskim gorilnikom oz. vžigalnikom. Poglejte kaj se je zgodilo …

Verjetno ob posnetku ne boste pomislili, da zdaj NATO nadzoruje tudi hladilnike in zmrzovalnike?!

Natančna obrazložitev, zakaj je letos prišlo do žleda, ki je za sabo pustil katastrofalne posledice ter zakaj sploh pride do ledenega dežja, ki pri tleh zmrzuje?! <– KLIKNI

Nasvet za vse, ki berete ta članek …

Verjemite tistemu, kar vidite in se da logično povezati z dokazi! Poleg tega pa razmišljajte s SVOJIMI glavami!

“Slepih” ljudi je vse več!

Danes, 25. 2. 2014 se je tudi v oddaji Dobro jutro na RTV slo 1 pojavila kar obširna debata glede cemtrails-ov, “kemijskega snega” in drugih “skrivnih projektih” NATA in drugih organizacij. Gost oddaje je bil okoljevarstvenik Anton Komat, ki je s svojimi izjavami na neprimeren način “žalil” slovenske okoljevarstvenike in Agencijo RS za okolje. Gost oddaje je le eden od velikega števila okoljevarstvenikov v Sloveniji in velika večina okoljevarstvenikov veliko bolj realno razmišlja. Kljub temu se je v oddaji pojavila anketa, ki je delila okoljevarstvenike in uradne agencije češ, da so vsi okoljevarstveniki podpirajo/mo teorije gosta Antona Komata.

Posnetek oddaje si lahko ogledate TUKAJ.

 

Aleš Rozman

Komentarji

Komentarji

Dodaj odgovor