Ekologi brez meja: “Star papir za novo upanje”

V društvu Ekologi brez meja spomladi pripravljajo vseslovenski projekt, ko bodo že tretjič izvedli akcijo Star papir za novo upanje 2014.

papir

Organizatorji želijo postaviti nov rekord v količini zbranega starega papirja, zato k projektu vabijo prostovoljce. Vse pridne roke, ki so pripravljene po nekaj ur na dan prostovoljno priskočiti na pomoč, vabijo, naj se do 31. januarja javijo na elektronskem naslovu starpapir@ocistimo.si.

Okoljevarstveni projekt bo potekal med 17. marcem in 30. aprilom po vsej Sloveniji, s starim papirjem zbrana sredstva pa bodo namenjena za dobrodelne namene. S pomočjo prijavljenih idej na natečaj bodo izbrali najbolj zaslužnega oziroma pomoči potrebnega v državi.

Na sredini mesečne akcije zbiranja starega papirja, v času med 11. in 12. aprilom 2014, bodo izvedli poseben vseslovenski dogodek, v katerem bodo postavljali rekord v količini zbranega papirja in rekord v umetnini iz papirja.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje pri eni največjih dobrodelno okoljevarstvenih akcij v letu 2014, se oglasite. Vaš morebiten doprinos je izrednega pomena!

 

Vir: siol.net, Ekologi brez meja

Aleš R.

Komentarji

Komentarji

Dodaj odgovor