Sodelovanje

Portal ciklon.si z ekipo že kar nekaj časa sodeluje tudi z različnimi mediji, portali, organizacijami. V nadaljevanju so na kratko predstavljeni posamezni »sponzorji«.

Sponsors

Radio Capris

Radio Capris je slovenska komercialna radijska postaja, s sedežem v Kopru. Po podatkih poslušanosti Mediane je najbolj poslušana komercialna radijska postaja v Obalno kraški regiji. Oddajati je pričela 24. decembra leta 1993. Začetne korake je naredila peščica ljudi, ki se je v 15. letih izmenjevala, povabila k sodelovanju kopico avtorjev, ki s svojimi idejami in ustvarjalnostjo še danes ustvarjajo program, ki je blizu okusu in tematikam poslušalcem v Obalno-kraški regiji.

Leto 2007 je bilo za Radio Capris prelomno: prenovili so informativni program, dodelali glasbeno usmeritev, programsko shemo pa še bolj približali okusu poslušalcev v njihovi regiji.

Velik del programa Radia Capris je namenjen glasbi, zabavi in informativnemu programu, ki temelji na novicah lokalnega značaja (predvsem Obale in Krasa). Paradne oddaje so Kikiriki (jutranji program), Od marende do kosila (dopoldanski program) in Tretja postaja (popoldanski program). (Wikipedija)

Radio Capris lahko v živo poslušate na spletni strani http://www.radiocapris.si/

Ciklon.si vsakodnevno sodeluje z Radio-m Capris. V sklopu informativnega programa imamo svoj delček pri vremenski napovedi za Obalo z zaledjem. Pravtako pa imamo svoj »kotiček« na naslovni spletni trani Radia Capris, kjer se dnevno osvežuje vremenska napoved za Obalo za 3 dni vnaprej.

Regional Obala

Regionalobala svoje prispevke objavlja le na spletnu na naslovu www.regionalobala.si. V tem kratkem obdobju je postal najbolj bran medij na našem območju. 

Valter Grizančič s svojimi napovedmi vsak dan opozarja prebivalce Obale in Primorske, kakšno bo vreme v naslednjih dneh.

Sodelovali smo že z:

Radio 1

Radio Aktual

Radio Hit

Pop tv

Kanal A

Ind ind